Forumi Lidhuni

Të Përgjithshme

Hyrja në forum

Nëse do merrnit mundimin të shkruani diçka mbi veten tuaj atëhere hyrja juaj do ishte mëse e arritur.
Tema
10
Shkrime
21
Shikime
3.5K
Tema
10
Shkrime
21
Shikime
3.5K

Ndihmë Në Lidhje Me Forumin

Këtu mund të kërkoni ndihmë për çdo vështirësi që mund të hasni gjatë lundrimit në forum.
Tema
3
Shkrime
12
Shikime
1.1K
Tema
3
Shkrime
12
Shikime
1.1K

Pamje nga viset shqiptare

Hapësira mbarëshqiptare shquhet për bukuritë natyrore të cilat na shtojnë dashurinë për kombin dhe krenarinë e të qënurit shqiptar.
Tema
22
Shkrime
30
Shikime
15.2K
Tema
22
Shkrime
30
Shikime
15.2K

IRC

Forum kushtuar Internet Relay Chat Këtu do gjeni shtojca për mIRC,scripte të ndryshme dhe ndihmë për çdo pengesë që hasni.
Tema
38
Shkrime
40
Shikime
9.7K
Tema
38
Shkrime
40
Shikime
9.7K

Për Të Qeshur

Copëza nga jeta që na bëjnë për të qeshur.
Tema
19
Shkrime
45
Shikime
5.5K
Tema
19
Shkrime
45
Shikime
5.5K

Kuriozitete

Tema
1.7K
Shkrime
1.7K
Shikime
9.5K
Tema
1.7K
Shkrime
1.7K
Shikime
9.5K

Kërkesa Në Lidhje Me Forumin

Nëse keni dëshirë të shikoni ndonjë forum ose nënforum mbi diçka që nuk e shihni në forumin tonë bëni kërkesën tuaj këtu.
Tema
1
Shkrime
2
Shikime
405
Tema
1
Shkrime
2
Shikime
405

Shoqëria mbarëshqiptare

Lajme

Ngjarjet më të fundit nga Shqipëria dhe Bota.
Tema
86.6K
Shkrime
86.6K
Shikime
697.1K
Tema
86.6K
Shkrime
86.6K
Shikime
697.1K

Gjuha Shqipe

Mbi tokë ka shumë popuj e fliten shumë gjuhë, ne na quajnë shqiptarë ngaqë flasim dhe shkruajmë gjuhën më të bukur SHQIPEN.
Tema
277
Shkrime
288
Shikime
18.3K
Tema
277
Shkrime
288
Shikime
18.3K

Mësonjëtorja

Roli i Mësonjtores në shoqërine shqiptare.
Tema
37
Shkrime
40
Shikime
4.6K
Tema
37
Shkrime
40
Shikime
4.6K
T
  • Teuta Toska

Tregu i Punës

Puna ështe themeli i çdo shoqërie të zhvilluar.Këtu mund të shpreheni mbi vendin që zë puna në shoqërinë mbarëshqiptare vlerat e saj mundësite dhe pengesat që mund të hasë.
Tema
2
Shkrime
4
Shikime
1.1K
Tema
2
Shkrime
4
Shikime
1.1K

Politika Mbarëshqiptare

Shkëmbime të lira mendimesh mbi politikën mbarëshqiptare.
Tema
28
Shkrime
32
Shikime
4.9K
Tema
28
Shkrime
32
Shikime
4.9K

Plagët e shoqërore

Shoqëria mbarëshqiptare vuan prej kohësh nga të vërteta që pengojnë ecjen me kohën për gjithë popullin.
Tema
40
Shkrime
40
Shikime
6.3K
Tema
40
Shkrime
40
Shikime
6.3K

Kombi Shqiptar

Shkëmbime të lira të dhënash mbi Shqipërinë dhe Shqiptarët nëpër kohë.
Tema
155
Shkrime
157
Shikime
13.6K
Tema
155
Shkrime
157
Shikime
13.6K
B
  • Bardhyl Demiraj

Shëndetësia

Gjithçka mbi shëndetin në Shqipëri.
Tema
3.4K
Shkrime
3.4K
Shikime
69.9K
Tema
3.4K
Shkrime
3.4K
Shikime
69.9K
A
  • Admin

Sporti

Gjithçka mbi sportin shqiptar dhe botëror.
Tema
9.1K
Shkrime
9.1K
Shikime
135K
Tema
9.1K
Shkrime
9.1K
Shikime
135K

Drejtësia

Gjithçka Mbi Drejtësinë Shqiptare Dhe Ligjin
Tema
17
Shkrime
17
Shikime
336
Tema
17
Shkrime
17
Shikime
336
D
  • Dashnor Kokonozi

Shqiptarë Nga Bota

Forum shumëgjuhësh ku shqiptarët nga e gjithë bota mund të shkruajnë në gjuhën që dëshirojnë.
Tema
13
Shkrime
27
Shikime
4.1K
Tema
13
Shkrime
27
Shikime
4.1K

Krijimtaria Mbarëshqiptare

Muzikë

Tema
15
Shkrime
81
Shikime
4.1K
Tema
15
Shkrime
81
Shikime
4.1K

Letërsi

Tema
76
Shkrime
105
Shikime
12.1K
Tema
76
Shkrime
105
Shikime
12.1K

Mendimtaria

Biseda mbi dukuri të ndryshme të cilat mundoheni ti shpjegoni me anë të mendimit.
Tema
17
Shkrime
23
Shikime
7.2K
Tema
17
Shkrime
23
Shikime
7.2K

Mënyrë Jetese

Tema
9
Shkrime
11
Shikime
1.7K
Tema
9
Shkrime
11
Shikime
1.7K

Të Gatuarit

Një nga pasuritë e shoqërisë shqiptare është gatimi.Këtu mund të shkruani mbi mënyrat dhe përzjerjet e ndryshme që njihni për të gatuar gjellë të shijshme.
Tema
1.7K
Shkrime
1.7K
Shikime
22K
Tema
1.7K
Shkrime
1.7K
Shikime
22K

Arti i Shtatë

Nënforum kushtuar filmografisë shqiptare dhe të huaj.
Tema
127
Shkrime
129
Shikime
18.7K
Tema
127
Shkrime
129
Shikime
18.7K

Piktura

Krijime shqiptare dhe të huaja për të gjithë adhuruesit e këtij arti.
Tema
4
Shkrime
11
Shikime
1.4K
Tema
4
Shkrime
11
Shikime
1.4K

Teatër

Nënforum kushtuar teatrit në përgjithësi.
Tema
5
Shkrime
5
Shikime
9.2K
Tema
5
Shkrime
5
Shikime
9.2K

Shkencë

Tema
13
Shkrime
18
Shikime
4K
Tema
13
Shkrime
18
Shikime
4K

Sistemet Operative

Unix dhe Linux

Biseda në lidhje me unix dhe linux.
Tema
14
Shkrime
14
Shikime
2.4K
Tema
14
Shkrime
14
Shikime
2.4K

Microsoft Windows

Biseda në lidhje me windows.
Tema
20
Shkrime
20
Shikime
4.9K
Tema
20
Shkrime
20
Shikime
4.9K

Macintosh

Biseda në lidhje me mac.
Tema
3
Shkrime
3
Shikime
549
Tema
3
Shkrime
3
Shikime
549

Pajisje të lëvizshme

Biseda në lidhje me Symbian, Windows CE, Google Android, iOS.
Tema
23
Shkrime
25
Shikime
3.9K
Tema
23
Shkrime
25
Shikime
3.9K

Fshehtësia dhe jeta Private

Shtesë kushtuar mbrojtjes gjatë lundrimit në rrjetin botëror.
Tema
36
Shkrime
39
Shikime
15.2K
Tema
36
Shkrime
39
Shikime
15.2K

Networking

Biseda mbi pajisjet që bëjnë të mundur shpërndarjen e të dhënave në pjesë të caktuara të rrjetit.
Tema
1
Shkrime
1
Shikime
348
Tema
1
Shkrime
1
Shikime
348

Mësime Të Përgjithshme

Këtu do gjeni çdo të dhënë që sdo mund ta gjeni diku tjeter.
Tema
29
Shkrime
30
Shikime
4K
Tema
29
Shkrime
30
Shikime
4K

Mbrojtja Ndaj Viruseve

Biseda në lidhje me mënyrat e ndryshme të mbrojtjes ndaj viruseve.
Tema
11
Shkrime
11
Shikime
2.3K
Tema
11
Shkrime
11
Shikime
2.3K

Faqet Virtuale Ndihmë Mbi Krijimin Dhe Mirëmbajtjen E Faqeve Virtuale

Si Të Krijojmë Një Faqe Virtuale

Mësime Dhe Ndihmë Mbi Krijimin E Faqeve Virtuale
Tema
2
Shkrime
2
Shikime
87
Tema
2
Shkrime
2
Shikime
87

Strehim Faqesh Virtuale

Mënyra Dhe Sisteme Të Ndryshme Strehimi Për Faqe Virtuale
Tema
4
Shkrime
4
Shikime
408
Tema
4
Shkrime
4
Shikime
408

Mënyra Përmirësimi Të SEO

Këtu mund të ndihmoni njëri-tjetrin me teknika të ndryshme që zhvillojnë trafikun dhe japin një pamje më të madhe në motorat e kërkimit faqes tuaj.
Tema
1
Shkrime
1
Shikime
0
Tema
1
Shkrime
1
Shikime
0

Si Të Fitoni Para Prej Faqeve Tuaja

Forum kushtuar mënyrave të ndryshme që bëjnë të mundur fitime parash nga faqet tuaja virtuale që keni në përdorim.
Tema
1
Shkrime
1
Shikime
5
Tema
1
Shkrime
1
Shikime
5

Skarkime Shkarkime programesh,filmash,aplikimesh,librash,sistemesh operative të ndryshme.

Filma Dhe Muzikë

Shkarkime filmash dhe këngësh shqiptare dhe të huaja
Tema
5
Shkrime
6
Shikime
472
Tema
5
Shkrime
6
Shikime
472

Programe

Programe Të Ndryshme Me Pagesë Ose Jo
Tema
12
Shkrime
12
Shikime
592
Tema
12
Shkrime
12
Shikime
592

Sisteme Të Ndryshme Operative

Shkarkime Sistemesh Windows Linux Dhe Mac
Tema
8
Shkrime
8
Shikime
738
Tema
8
Shkrime
8
Shikime
738

Lundruesa

Shkarkime lundruesash për çdo sistem.
Tema
4
Shkrime
5
Shikime
941
Tema
4
Shkrime
5
Shikime
941

Të dhënat e forumit

Tema
104,154
Shkrime
104,402
Shikime
1,121,111
Anëtarë
45
Anëtarësuar Së Fundmi
Lajmëtari
Top